Hlavní obsah

Za reportérem se v přímém vstupu o zemětřesení zřítila část domu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sant‘Agostino

Jaké to je, když se po silném zemětřesení začnou k zemi hroutit staré budovy, se mohli diváci italské televize přesvědčit i v přímém vstupu ze Sant’Agostina. Reportér zrovna popisoval následky nedělního zemětřesení v oblasti Emilia-Romagna, když za ním začala padat část poničené radnice.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Přímo za reportérem se začala řítit zničená budovaVideo: Reuters

 
Článek

"Radnice se hroutí, podívejte se za mě, vysíláme živě. Posunu se, abyste viděli," pohotově uvedl reportér televize Repubblica TV.

Zemětřesení o síle šesti stupňů Richterovy škály narušilo statiku radnice natolik, že se následně její část zřítila. "Země se silně otřásla, nevím, zda jsem stále ve vysílání," řekl reportér.

Tato událost zachycená televizním štábem je ovšem pouhý dozvuk dramatu, který otřásl celou Itálií. Nejméně sedm lidí přišlo o život a tisíce obyvatel musí podle agentury Reuters nyní přespávat ve stanech, autech a jiných improvizovaných přístřešcích. Zemětřesení se také citelně podepsalo na stovky let starých památkách v celé oblasti. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám