Hlavní obsah

Kolik peněz má Rath ještě schovaných a kde? Bookmakeři vypsali sázky

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bookmakeři sázkové kanceláře Fortuna ve středu vypsali poměrně kuriózní sázkovou událost. Sázkaři mohou tipovat, kolik se u středočeského hejtmana Davida Ratha (ČSSD) obviněného z přijetí úplatku celkem najde peněz a kde je bude mít schované.

Foto: Petr Horník, Právo

Kolik peněz se najde u středočeského hejtmana Davida Ratha? Můžete si vsadit.

Článek

Sázková kancelář nechává lidi vybírat ze tří možností, a sice zda se u Ratha najde celkem méně než 38 miliónů korun, 38 až 50 miliónů korun, či dokonce více.

Lidé si pak také mohou vsadit, od čeho bude krabice, kde policie najde další milióny. Na výběr je krabice od bot, whisky, sušenek, televize, či dokonce pračky.

"Naši bookmakeři reagují na podobné události pružně a kdykoliv se naskytne taková příležitost, tak ji zvažují a případně vypíší kurzy. Zajímavé je, že většina lidí zatím sází na to, že se u pana Ratha najdou další peníze a nejčastěji volí možnost, že se u něj najde celkem přes 50 miliónů korun. Pokud se naskytne příležitost a vyšetřování přinese nějakou další zajímavou otázku, možná budeme pokračovat i vytvořením dalších sázkových příležitostí," řekl Novinkám mluvčí sázkové kanceláře Fortuna Petr Šrajn.

Za necelou hodinu si v sázkové kanceláři vsadilo na Rathovu kauzu asi 120 lidí.

Hejtmana Ratha v pondělí večer zadržela protikorupční policie, která u něj našla sedm miliónů korun v krabici od vína. Politik byl obviněn z přijetí úplatku, který se podle informací Práva týkal zakázky na rekonstrukci zámku Buštěhrad. Spolu s Rathem bylo zadrženo dalších sedm lidí včetně ředitelky kladenské nemocnice Kateřiny Pancové či exposlance Petra Kotta. V rámci domovních prohlídek policie našla dalších 30 miliónů korun. Soud na Ratha uvalil vazbu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám