Hlavní obsah

Opilý mladík skákal ze střechy do bazénu, nedopadl dobře

Novinky, Tereza Seidlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fort Collins

Příběh studenta Iana Smitha z coloradské univerzity ve městě Fort Collins může sloužit jako odstrašující příklad pro všechny, kteří si v opilosti myslí, že jsou nezranitelní. Smith se opil na večírku a chtěl přátele pobavit skokem do bazénu ze střechy třípatrového domu. Netrefil se ale tak, jak zamýšlel, a skončil s mnohačetnými zlomeninami v nemocnici. Informuje o tom The Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladíkovo nešťastné počínání natočil spolužák na mobilní telefon

 
Článek

Smith spolu se spolužáky z univerzity v sobotu oslavoval tradiční školní festival na zahradě před studentskými apartmány. Když měl řádně upito, nerozvážně vylezl na střechu a i přesto, že na něj lidé křičeli, ať neskáče, vrhl se střemhlav dolů. Jeho nešťastný pád natočil jeden z přihlížejících na mobilní telefon.

Částí těla sice dopadl do bazénu, nohama se ale silně udeřil o beton. Celý se pak svalil do vody. “Slyšeli jsme silný náraz a pak se skutálel do bazénu,“ řekl k události televizi 9News Jared Roberts, který žije v domě, kde se nešťastná událost stala.

Podle svědků, kteří incidentu přihlíželi, se kolem mladíka rozlila kaluž krve. Přátelé ho prý ošetřovali až do chvíle, dokud nedorazila záchranná služba, která chlapce převezla do nemocnice v Lovelandu. Dnes leží podle Daily Mailu stále na jednotce intenzivní péče.

Mladíkův bratr televizi 9News potvrdil, že Ian utrpěl zlomeniny obou kotníků, pat a několika obratlů ve spodní části zad. Podle záchranářů je ale vůbec zázrak, že mladík těžký pád přežil.

Reklama

Výběr článků

Načítám