Hlavní obsah

Žena ve vzteku nabrala na kapotu motorkáře, který jí kopl do auta

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brasília

Řízení může lidi občas vybízet k agresi. Na amatérských záběrech z Brazílie je však vidět přímo extrémní případ, kdy se řidička vozu s pohonem všech čtyř kol nechala vztekem unést až příliš.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička nabrala na kapotu motorkáře, který jí kopl do auta

 
Článek

Video, které se na internetu objevilo tuto sobotu, natočil jeden z účastníků silničního provozu v hlavním městě Brazílie, uvedl deník Daily Telegraph. Na záběrech je jasně vidět, jak motocyklista ve frontě na semaforech v rámci výměny názorů kopl do stříbrného vozu po své pravé straně.

Reakce následovala naprosto okamžitě. Řidička vozu nečekaně šlápla na plyn a motorkáře srazila z jeho stroje. Muž v černé kožené bundě a džínách tento rázný krok nenechal bez odezvy a namířil si to přímo k ženě za volantem.

Jízda na kapotě a pěstní kontakt

Pak už je pouze vidět, jak muž visel na kapotě stříbrného auta, zatímco řidička přejížděla přes pruhy směrem k levé straně vozovky, kde nakonec nabourala do jednoho z aut stojících na parkovišti.

Motocyklista slezl z kapoty a bez váhání se vrhl na tmavovlasou ženu skrz okénko řidiče. Odtrhnout je museli až svědci incidentu.

Ze záběrů je patrné, že nedošlo k žádným zraněním, škody na majetku jsou ale nepřehlédnutelné. K větší či menší úhoně přišla minimálně tři auta a motorka.

Násilí na silnici nepatří

U videa se objevilo mnoho komentářů. Zatímco se v nich někteří lidé motorkáře zastávají, jiní mu vytýkají, že si začal. Většina lidí se ale shoduje na tom, že nic podobného by se na silnicích rozhodně dít nemělo.

„Vyprovokovaná nebo ne, záměrně do někoho najet autem je jistá cesta do vězení,“ napsal jeden z diskutujících.

Reklama

Výběr článků

Načítám