Hlavní obsah

Matka chtěla i s dítětem skočit z mostu, policista ji stáhl na poslední chvíli

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peking

Nešťastná žena chtěla i s dítětem v náručí skočit z mostu v čínském Pekingu. Na místo ale včas dorazil policista na motorce, který ji v poslední chvíli zachytil a stáhl zpátky.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žena chtěla skočit z mostu s dítětem v náručíVideo: Reuters

 
Článek

Čínská žena se rozhodla skoncovat se životem 12. února. Se svým potomkem v náručí vylezla na most Kuang-chua s úmyslem skočit.

Najednou kolem ní ale projel policista v reflexní vestě, kterého přivolali vyděšení kolemjdoucí. Ťin-chaj Čchiao zaparkoval motorku opodál ze strachu, aby ženu nevylekal. Na poslední chvíli, kdy už se zřejmě schylovalo ke skoku, k matce s dítětem přiskočil, chytil ji kolem pasu a stáhl zpátky.

Poté Čchiaovi přispěchali na pomoc kolemjdoucí. Společně přinutili ženu, aby se pustila zábradlí mostu, zatímco jeden ze svědků odebral ženě dítě.

Matka se sebevražednými sklony byla převezena na policejní stanici k výslechu. Svěřila se, že má rodinné problémy. Agentura Reuters uvedla, že ji policisté později i s dítětem propustili domů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám