Hlavní obsah

Policista kradl kolegům jídlo ze služební ledničky, možná půjde za katr

Novinky, Jakub Herzán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Deer Park

Americká policie zveřejnila videozáznam, který ukazuje jak strážce zákona Kevin Yang několikrát "vybral" ledničku na oddělení Deer Park, kde sloužil. Kolegům sebral vše, na co přišel. Za svůj zločin“ byl suspendován na 30 dní a čelí obvinění z krádeže.

BEZ KOMENTÁŘE: Policista opakovaně kradl kolegovi ze společné lednice jídlo, natočila ho při tom kamera

 
Článek

Kamery byly na služebně nainstalovány poté, co si strážníci začali hromadně stěžovat na ztrátu svých jídel či i energetických nápojů. Greg Griggs, policejní šéf na stanici Deer Park, se proto rozhodl využít všechny prostředky, aby zloděje dopadl.

Během prvního měsíce po instalaci kamer byl strážník Yang natočen při krádeži hned několikrát. Nejdříve jak si bere cizí energy drink, o pár dní později jak odnáší tašku plnou jídla s cizími iniciály. Po konfrontaci se záznamem se snažil přesvědčit své nadřízené, že pouze z ledničky odnášel nežádoucí potraviny a svou vinu zarputile popíral.

Jeho nadřízený však měl jasno. "Do lednice nikdy nic nedal, zásadně věci pouze odnášel, je mi jasné že to dělal vědomě a v rozporu se zákonem,“ dodal policejní šéf Griggs.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám