Hlavní obsah

Muž si nechal na hlavu vyholit známé koťátko, chtěl rozesmát tátu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tchaj-pej

Jistě už jste viděli velké množství fotografií zachycujících ty nejšílenější účesy na světě. Padesátiletý muž z Tchaj-wanu Chu Chan-kung však nyní světu dokázal, že se dá komedie na hlavě docílit i vyholením jistého ornamentu. Na hlavu si nechal vyholit kreslenou postavičku malé roztomilé kočky, která je ve světě známá pod názvem Hello Kitty.

BEZ KOMENTÁŘE: Pán si nechal vyholit postavičku kotěte na hlavu

 
Článek

Móda Hello Kitty je sice primárně určená pro malé dívky, ale výjimečně můžete tuto postavičku spatřit i ve spojitosti s lidmi, u kterých byste to ani trochu nečekali. V Tchaj-wanu je pak tato móda obzvláště oblíbená. Běžně však určitě ne u mužů ve středním věku.

Ředitel jedné jeřábnické společnosti se rozhodl pro trochu šílený krok. Na hlavu si nechal vyholit ornament Hello Kitty. Hlavním důvodem bylo prý to, aby ukázal před svými zaměstnanci lásku ke svému otci a jeho samotného rozveselil. Informovala o tom čínská televize CTS.

Na řadu přijdou i další postavičky

Chu uvedl, že se jeho 84letý otec cítí během studené zimy sklíčeně a on doufal, že ho nestandardní účes pomůže rozveselit. V kadeřnictví kvůli novému účesu strávil celé dvě hodiny. Kolemjdoucí se s ním prý teď chtějí fotografovat a on zvažuje, že dá v budoucnu na své hlavě prostor další postavičce.

"Opravdu to mého otce pobavilo, smál se kvůli tomu ještě několik dní," komentoval svůj počin spokojený Číňan. Dodal, že postavička Hello Kitty je v jeho 14členné rodině velmi oblíbená.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám