Hlavní obsah

V duelu srnka versus zavřené skleněné dveře zvítězila příroda

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Woodbury Heights

Nakupující v obchodě řetězce Goodwill v americkém státě New Jersey tuto sobotu překvapil nečekaný návštěvník. Skrz zavřené prosklené dveře do prodejny vběhla srnka. Zajímavé ovšem je, že obchod nesousedí s žádným lesem.

BEZ KOMENTÁŘE: Srnka proskočila zavřenými skleněnými dveřmi do obchodu

 
Článek

Během incidentu, který se stal ve městě Woodbury Heights asi 25 kilometrů od Filadelfie, se naštěstí nikomu nic nestalo. Dokonce i srnka vypadala, že neutrpěla žádná vážná zranění.

Na videu poskládaném ze záběrů bezpečnostních kamer prodejny je hned z několika úhlů vidět, jak srnka přeběhla parkoviště a vrazila rovnou do prosklených dveří. Nějaký čas zápasila s kluzkou podlahou, až nakonec dobrá vůle zvítězila, srnka se opět dostala ke dveřím a vyběhla ven.

„Slyšel jsem jen ten rámus. Napadlo mě dokonce, že výlohou možná projelo auto. Nejprve jsme vyvedli naše zákazníky ven a pak jsme to zvíře nasměrovali z obchodu. Na první pohled na sobě nemělo žádná zranění,“ uvedl pro televizi NBC10 Victor Santucci, regionální manažer obchodního řetězce, který prodejem lehce použitých a nových věcí pomáhá potřebným.

Žádný les nikde kolem

Podle Santucciho bylo v sobotu na parkovišti celkem pět kusů vysoké zvěře, ale pouze jedna samice nabourala do dveří.

„Je to velmi zvláštní, protože se nikde v okolí obchodu žádný les nenachází. Zvířata se objevila jakoby odnikud,“ uvedla na závěr Juli Lundbergová, mluvčí mezinárodní organizace Goodwill Industries.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám