Hlavní obsah

Soutěžící samou radostí zešílela, v televizi povalila herce ze slavného seriálu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Skrýt city před televizními kamerami rozhodně není snadné. Jedna ze soutěžících americké televizní show s názvem "The Price is Right" by mohla vyprávět. Když se dozvěděla, že bude soupeřit s hvězdou známého sitkomu, který se v ČR vysílá pod názvem "Jak jsem poznal vaši matku", samou radostí speciálního hosta povalila na zem.

BEZ KOMENTÁŘE: Soutěžící předvedla v televizi naprosté šílenství

 
Článek

Soutěžící jménem Destiny v přímém přenosu nezvládla ukočírovat svou radost. Ve chvíli, kdy se dozvěděla, že postupuje do dalšího kola soutěže, která je založena na odhadování cen různého zboží, přiběhla až k moderátorovi Drewovi Careymu a doslova na něj skočila.

„A máme tu budoucí paní Careyovou,“ zavtipkoval pohotově moderátor.

Herec nadšení neustál, spadl

Tím ale její projev nadšení neskončil. Jakmile se ve studiu objevil herec Neil Patrick Harris, který se netají svou homosexualitou, vrhla se i na něj. Sukničkář Barney Stinson ze seriálu "Jak jsem poznal vaši matku" ale něco takového zřejmě nečekal a situaci neustál. Destiny ho totiž objala tak vehementně, až ho povalila na zem. Zůstala na něm navíc ležet a vzrušením jen kopala nohama.

„Bylo to úžasné, lidé byli oprávněně nadšeni. V tu chvíli tam byly cítit ohromující vibrace,“ uvedl po skončení soutěžního pořadu Harris. Navzdory nepřehlédnutelnému nadšení však soutěžící nakonec nedostála svému jménu Destiny (Osud) a na základě svého špatného úsudku v soutěži prohrála.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám