Hlavní obsah

Švédka našla 16 let ztracený snubní prsten na rostoucí mrkvi

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stockholm

Lena Paahlssonová ze severního Švédska ztratila svůj snubní prsten v roce 1995, když si ho odložila, aby mohla lépe péct vánoční pečivo se svými dcerami. Nyní prstýnek našla. Po 16 letech se objevil na mrkvi rostoucí na její zahradě.

Foto: Profimedia.cz

Žena našla svůj snubní prsten na mrkvi. Ilustrační foto

Článek

Paahlssonová si svůj prstýnek odložila při pečení vánočního cukroví na linku, ale po pečení ho už nebyla schopná najít. Švédka tvrdí, že se tehdy dívala úplně všude. Prý dokonce vyrýpali několik dlaždic, aby se přesvědčili, že někam nezapadl. Po dnech bezúspěšného hledání prý rodina hledání vzdala, informuje švédský deník Dagens Nyheter.

Vše se změnilo až v říjnu loňského roku, kdy žena na zahradě sbírala vypěstovanou mrkev. Tvrdí, že když na jedné z mrkví spatřila okolo natě navlečený prstýnek, zcela oněměla.

Nechá si ho zvětšit

Jedinou rozumnou teorií je asi to, že prstýnek musel v roce 1995 spadnout do odpadu, kde se smíchal s bramborovými šlupkami, které poté mířily na kompost nebo k ovcím. Půda na celé zahradě je prý totiž bohatě hnojena právě kompostovanou zeleninou a ovčím trusem.

Prsten už prý po těch letech ženě nesedí, ale švédskému deníku prozradila, že jej plánuje nechat zvětšit.

"Vzdala jsem se už veškeré naděje, že bych ho někdy našla. A teď ho opravdu chci nosit znovu," uvedla šťastná Švédka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám