Hlavní obsah

Režisér sprostě nadával během ranního zpravodajství

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boise

Televizní technika je někdy pro zlost. Režiséra ranního zpravodajství jedné americké televize dokonce koncem minulého týdne dohnala až ke klení v přímém přenosu. Po úvodní znělce se totiž na obrazovce neobjevila požadovaná grafika a kvůli další chybě se ozvalo hned několik sprostých slov.

Článek

Místo usměvavé tváře moderátorky Stephanie Smithové se v ranním zpravodajském vysílání televize KBOI TV2 se sídlem v Boise v Idaho před několika dny objevila špatná grafika. Ozval se mužský hlas, který nad touto chybou techniky nevybíravě nadával.

„Co to k...a je,“ ozvalo se v přímém přenosu.

S krátkým střihem na moderátorku ale klení pokračovalo dál. Nakonec však kamera přece jenom ukázala Smithovou ve studiu.

Zprvu ji sice nebylo slyšet, pak se ale zvuk spravil a bylo možné vyposlechnout zbytek zprávy o nebezpečí brucelózy, vysoce nakažlivém bakteriálním onemocnění, které podle nových zjištění po Montaně zřejmě roznášejí jeleni wapiti z Yellowstoneského národního parku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám