Hlavní obsah

Mladou ženu při autonehodě zachránila vycpaná podprsenka

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kirkintilloch

Osmadvacetiletá Lisa Somervillová ze Skotska jen o vlásek unikla smrti při vážné autonehodě, a to jen díky své vycpané podprsence. Gelové vycpávky měly maskovat její méně vyvinuté poprsí, zároveň zabránily, aby se jí při autonehodě zlomená žebra vrazila do srdce. Ačkoli je za to vycpávkám vděčná, brzy poté si nechala implantovat vysněné silikony.

Foto: Profimedia.cz

Lisa Somervillová jen o vlásek unikla smrti díky vycpávkám, teď hrdě ukazuje nová silikonová prsa.

Článek

Lisa Somervillová, mladá matka z Kirkintillochu nedaleko Glasgow, se nedávno vracela za bouřky domů. Ztratila však nad svým vozem kontrolu a čelně narazila do protijedoucího auta. Ze zničeného vozu ji museli vyprostit až hasiči.

S propíchnutou plící, čtyřmi zlomenými žebry a přeraženým nosem byla převezena do nemocnice. Když se konečně probrala z bezvědomí, lékaři jí oznámili, že její život zachránily gelové vycpávky v podprsence, které Lisa tak nesnášela.

„Byla jsem na tom zle, ale stále jsem dýchala. Když ze mě lékaři sundávali oblečení, aby mě mohli vyšetřit, všimli si zdeformovaných vycpávek v mé podprsence. Řekli mi, že kdybych ty vycpávky neměla, zlomená žebra by mi určitě propíchla srdce,“ řekla deníku The Daily Mail Somervillová, matka devítileté dcery Jodi.

Foto: Profimedia.cz

Čtyři vycpávky, které Lisa Somervillová nosila v podprsence, jí zachránily při autonehodě život

„Nemohu uvěřit tomu, jaké jsem měla štěstí. Je ironie, že mi život zachránilo něco, co jsem tak dlouho nenáviděla,“ dodala Somervillová.

Vycpávky nosila už od rané puberty, protože měla hrudník velikosti AAA. Neustále se to tedy snažila maskovat. Toto trápení ale dopravní nehoda paradoxně ještě zhoršila. Její malé poprsí se totiž stalo středem nechtěné pozornosti, což byla pro Somervillovou poslední kapka.

Když se tedy zotavila z autonehody, která se stala v květnu 2009, rozhodla se, že podstoupí plastickou operaci. V září loňského roku tak zaplatila 4000 liber (120 000 korun) za zvětšení prsou z velikosti AAA na 30E.

Foto: Profimedia.cz

Mladá matka se po plastické operaci cítí šťastnější a plná sebevědomí

„Jsem desetkrát sebevědomější a šťastnější než kdykoli předtím. Dokonce oslavuji narozeniny mých nových prsou, abych dala najevo, jak moc je miluji. Vždycky ale budu vděčná těm vycpávkám, že mi zachránily život,“ řekla na závěr Somervillová.

Reklama

Výběr článků

Načítám