Hlavní obsah

Auto vletělo po bizarní nehodě přímo do bazénu, řidičce bylo 86

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Austin

Minulé úterý ráno se 86letá důchodkyně z Texasu postarala svým sousedům o zábavu. Když se chtěla dostat do svého auta přes sedadlo spolujezdce, omylem nastartovala. Auto se rozjelo a namířilo si to rovnou do bazénu.

Článek

Mary Lee Finová z Austinu chtěla jet na nákup a marně se snažila dostat do svého auta standardní cestou. Někdo ale zaparkoval příliš blízko jejích dveří. Rozhodla se tedy, že do svého dodge vleze přes místo spolujezdce. Když se ale plazila dovnitř, omylem nastartovala motor.

„Zavadila jsem asi o klíčky nebo o převodovku. Nevím, co přesně se stalo, ale auto začalo couvat,“ řekla Finová televizi SkyNews.

Auto se rozjelo dozadu a trefilo jiný vůz. Od něj se pak zřejmě odrazilo a popředu si to namířilo přes parkoviště, prorazilo plot a vletělo i s Finovou do bazénu. Do auta okamžitě začala natékat voda a vypadalo to, že skončí na úplném dně. Naštěstí však během nehody do bazénu spadla i zahradní židle, o kterou se auto zapřelo a přestalo klesat.

Podle svědků se Finová smála, když ji z bazénu jeden ze sousedů vyprošťoval. Naštěstí se jí vůbec nic nestalo.

"Voda byla naštěstí teplá. Jsem nezdolná stará babka," dodala Finová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám