Hlavní obsah

Salon dostal pokutu, protože neposkytoval erotickou masáž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Perm

Pracovníci ruského antimonopolního úřadu pokutovali permský masážní salon za to, že zákazníkům neposkytoval erotické služby. Podle středeční zprávy permského rozhlasu kontrolory rozlobilo, že salon propagoval erotické služby na slevovém webu, ale ve skutečnosti prováděl jen "obyčejnou masáž".

Foto: Profimedia.cz

Salón sliboval erotickou masáž a poskytoval jen "obyčejnou".

Článek

Na jednom z populárních ruských slevových portálů permský podnik nabízel slevu až 62 procent na "masáže intimních partií". Jistý zákazník podle rozhlasu službu využil, ale s erotikou vyšel naprázdno. Následovala stížnost antimonopolnímu úřadu na klamavou reklamu a vyšetřování.

"Úřad provedl šetření s využitím článku dvě, paragrafu tři, odstavce pět federálního zákona o reklamě," uvádí se v oficiálním protokolu. Kontroloři přitom rozhodli, že slevový server podle zákona za chybnou reklamu nemůže. Pokutu, o jejíž výši úřad ještě nerozhodl, musí uhradit zadavatel reklamy.

Zda kritizovaný salon svou chybu napravil a propagované služby už poskytuje, permský rozhlas neuvádí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám