Hlavní obsah

Herci filmu Záhada Blair Witch věří v prokletí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Tři hlavní představitelé originálního hororu Záhada Blair Witch z roku 1999 se domnívají, že může být nebezpečné zahrávat si s duchy a černou magií. Devětadvacetiletá Heather Donahueová, o rok mladší Joshua Leonard a o rok starší Michael Williams nyní žijí v přesvědčení, že kvůli rolím ve snímku na nich visí prokletí, které jim znemožňuje hledání nové práce.

Článek

Mystifikační horor o třech studentech, kteří se ztratili v lese při práci na dokumentárním filmu o čarodějnici, byl natočen za pouhých 35 tisíc dolarů a vydělal 248 miliónů dolarů.

Donahueová, Leonard a Williams byli skálopevně přesvědčeni, že se z nich přes noc stanou hvězdy Hollywoodu. Opak je pravdou a všichni tři se v současnosti protloukají světem filmu, jak se jen dá.

Magie není na vině

Podle zasvěcených však problém neúspěchu tkví spíše v nedostatečné zkušenosti herců. Eduardo Sanchéz, který snímek režíroval a produkoval, tvrdí, že jejich projektu už tehdy nikdo nevěřil.

Natáčení prý bylo provázeno typickými reakcemi "Víte vy vůbec, jak se píše scénář? Máte ponětí, jak se točí film?" zavzpomínal Sanchéz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám