Hlavní obsah

Pár si užíval sex při seskoku padákem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potěšení s adrenalinem spojili muž a žena zaměstnaní u společnosti, která provádí seskoky padákem. Užívali si totiž sex při tandemovém seskoku. Lechtivé vzdušné hrátky navíc natočili, a právě kvůli videozáznamu si teď na ně posvítily kalifornské federální úřady. Uvedla to lokální televizní stanice KGET.

Článek

Muž se živí jako pornoherec a víkendový instruktor v seskoku padákem a video se objevilo na jeho blogu. Údajně na sebe chtěl upozornit známého rozhlasového moderátora, který se věnuje skandálům. Video zachycuje začátek sexuálního styku ještě na palubě letadla a jeho zjevné pokračování ve vzduchu.

Muž sice zakrátko video z internetu stáhl, ale předtím ho objevili studenti, kteří ho začali šířit dál. Jejich rodiče pak upozornili policii.

Podle policie sice žádné obvinění nepadne, protože šlo o dobrovolný sex mezi dospělými, beze svědků, takže nelze uplatnit ani nějaké veřejné pohoršování nahotou, ale podle Federálního úřadu pro civilní letectví (FAA) může jít o porušení leteckých pravidel. "Každá činnost, jež může odvést pozornost pilota za letu, může být porušením federálních pravidel," citovala stanice mluvčího FAA Iana Gregora.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám