Hlavní obsah

Muž bodl manželku do srdce, život jí zachránil prsní implantát

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Bizarní příběh dal nový rozměr silikonovým implantátům, které nyní mohou sloužit i jako "brnění". Čtyřicetiletá žena z Moskvy se nepohodla s manželem. On na ni ve vzteku vzal nůž a bodl ji do oblasti srdce. Nůž se ale zasekl v prsním implantátu, který tak ženě zachránil život.

Foto: Profimedia.cz

Rus bodl svou čtyřicetiletou manželku do srdce, život jí zachránil silikonový implantát. Ilustrační foto

Článek

Rodinná hádka by nepochybně skončila tragicky, nebýt prsních implantátů, které si žena nechala před pěti lety na popud svého manžela voperovat, uvedl ruský deník Moskovskij Komsomolet. Plastický chirurg Sergej Blochin tehdy po pečlivém vyšetření navrhl ženě silikonové implantáty velikosti číslo čtyři, se kterými žena s nadšením souhlasila.

Během nedávné hádky bodl muž svou ženu do levé strany hrudníku. Očividně ji chtěl zabít, neboť mířil přímo na srdce. Ve skutečnosti se ale nůž nedostal ani k hrudnímu koši, protože uvízl ve velkém prsním implantátu.

Protože šlo o moderní silikonový implantát, jeho obsah prý neprosáknul ani po nehodě a prsa si zanechala svůj tvar. Po incidentu však žena navštívila kliniku plastické chirurgie znovu, aby jí lékaři implantát vyměnili za nový, uvedl ruský deník Pravda.

Silikonová prsa uchránila ženu před střelou

Není to však poprvé, kdy silikonová prsa pravděpodobně zachránila jejich nositelce život. V létě roku 2009 se Američanka Lydia Carranzová dostala do přestřelky v zubní ordinaci ve městě Simi Valley v Kalifornii. Jedna střela ji zasáhla do hrudníku, kde měla voperované implantáty velikosti čtyři. Podle regionálního deníku Los Angeles Times střela zasáhla právě implantát, takže se nedostala až k vnitřním orgánům.

Doba, kdy budou prsní implantáty sloužit jako brnění a ženy si je budou pořizovat ve chvíli, kdy se budou cítit v ohrožení, je ale zřejmě v nedohlednu. Je však dobré vědět, že v krajních případech umělá prsa život zachránit mohou, uvedl deník Huffington Post.

Reklama

Výběr článků

Načítám