Hlavní obsah

Cvičitel naučil svého psa balancovat s hromadou pamlsků na čumáku

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naříkáte si na to, že váš čtyřnohý miláček nic kloudného neumí? Tak to si snad raději ani nepouštějte video, které natočil koncem minulého týdne majitel šikovného psíka z USA. Ten se dokáže výjimečně ovládat a dokáže balancovat s pamlsky na svém čumáku. A co mu je za to odměnou? No přece několik pamlsků, které může slavnostně spořádat na páníčkův povel.

Článek

Video trpělivého psa se stalo během víkendu tak populární, že se jeho majitel rozhodl pořídit nový, ještě kouzelnější klip. Podařilo se mu přimět ležet psa na zádech a vybalancovat mnohem neuvěřitelnější kousek. A jak u videí dodává, vše učí psa sám. Uznává, že má obrovské štěstí, že má jeho pes velmi klidnou povahu.

"Ty triky ho učím opravdu jen já. Je to úžasný pes. Po každém úspěšném provedení triku dostane tři pamlsky, ale ani o chlup víc. Kdyby snědl všechny, tak by nechtěl už nic dělat," napsal v jednom z komentářů autor videa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám