Hlavní obsah

Se zbraní v ruce žádal po učitelích lepší známky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČERNÁ HORA

Policie z města Kotor v Černé Hoře pátrá po neznámém teenagerovi, který v místní škole pistolí ohrožoval učitele a chtěl po nich, aby všem studentům zlepšili známky z testů a vyvěsili je na školní nástěnce.

Článek

"Byla jsem v naprostém šoku, třásla jsem se po celém těle," vypověděla po incidentu učitelka Ljilja Alexičová. "Nevíme, zda se jedná o nevydařený vtip nebo to útočník myslel opravdu vážně. Případem se zabývá policie," dodala Alexičová.

Návrat na místo činu

"Domníváme se, že pachatelem by mohl být jeden ze studentů školy, pátrání po skutečném viníkovi ale pokračuje," upřesnil policejní mluvčí z Kotoru Ivan Masulovič. Podle britského zpravodajského serveru Ananova není dosud jasné, zda zbraň, kterou se mladý muž oháněl, byla vůbec pravá.  

Ředitel školy Renato Brnkanovič je rovněž poděšen. Neznámý útočník totiž pohrozil, že pokud se učitelé nezachovají podle jeho požadavků, v únoru se vrátí.

Reklama

Související články

Viagra způsobila vyloučení ze školy

O účincích Viagry, léků na mužskou potenci, se chtěli přesvědčit britští školáci. Z očekávaného zázraku se nakonec vyklubalo podmínečné vyloučení jednoho...

Učitelka svlékla žáka a navoněla ho

Učitelka z New Yorku nevydržela náhlý zápach, popadla původce, od něhož se nelibá vůně linula, a svlékla mu kalhoty, aby mu je navoněla. Nyní je za svůj počin...

Indičtí učitelé mají zakázáno štrikovat

Indičtí učitelé v provincii Uttar Pradesh musí respektovat nové pravidlo, které jim znemožňuje při výuce štrikovat. Proti nařízení, které vstoupilo v platnost...

Výběr článků

Načítám