Hlavní obsah

Studentka zemřela žalem dvě hodiny po kamarádčině skonu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chessington

Žal může zabíjet. Většinou připraví o život partnera či partnerku truchlící nad ztrátou dlouholetého druha či družky. Ovšem naprosto ojedinělý případ týkající se žalu zabijáka se stal v Anglii, kde pětadvacetiletá univerzitní studentka zemřela jen dvě hodiny poté, co umřela její nejlepší kamarádka. Podle pitvy dostala po dvou hodinách truchlení smrtelný infarkt.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Dívka neunesla smutnou zprávu a sama dostala infarkt. Ilustrační foto

Článek

Pětadvacetiletá Yasmina Suglianová se nedokázala smířit s tím, že o dva roky mladší Portia Jonesová zemřela na selhání plic. Obě mladé ženy se seznámily před dvěma roky na plicním oddělení, kde se léčily s cystickou fibrózou. Čerstvě vdaná Portia se nedočkala oboustranné transplantace plic a zemřela.

Yasmina se psychicky zhroutila, její srdce přestalo bít pravidelně a po infarktu se zastavilo zcela.

„Dostala takový šok ze smrti Portie, že její srdce začalo nebezpečně tlouct a ta arytmie se už nespravila,“ cituje britský list The Sun Yasmininu matku Kay. S dcerou příští víkend měla odletět na rodinnou dovolenou na ostrov Svatá Lucie v Karibiku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám