Hlavní obsah

Spor Bartošové s Martuccim utnul Artur. Stěhování do Itálie označil za šílenost

Novinky, ras

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Milenec Ivety Bartošové (45), Ital Domenico Martucci (35), má další problém. Kromě toho, že musí neustále snášet zpěvaččiny eskapády v podobě častých hospitalizací na psychiatrii, se teď vynořila další překážka v jejich soužití. Doposud bezproblémový Ivetin syn Artur (14).

Článek

Domenicco prý koupil v Itálii byt na soukromém ostrově, aby se tam mohla zpěvačka konečně uzdravit ze svých psychických problémů a byla tak i chráněna před dotěrnými novináři. Jenže Artur si postavil hlavu, Italův plán označil za šílený a odmítl se z Česka kamkoliv stěhovat.

Syn Ivety si zřejmě jako jediný z rodiny uvědomil, že život daleko od otce Ladislava Štaidla (66), který se o něj vždy dobře staral a může mu zajistit klid a dobré vzdělání, je nemyslitelný.

"Nechce opustit otce, kamarády a učit se od začátku cizí jazyk. Iveta ho tak miluje, že bez něho do Itálie neodejde, i když se tam cítí nejlépe,“ tvrdí Martucci, který ale neplánuje, že by v Česku zůstal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám