Hlavní obsah

Rodiče zavřeli v 37stupňovém vedru své čtyři děti v autě

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dallas

Sobotní teploty přesáhly v americkém Texasu 37 stupňů Celsia a dallaská policie musela vyjet k případu, kdy nezodpovědní rodiče zavřeli své čtyři malé děti v autě zaparkovaném na přímém slunci. Zachránili je právě včas.

Článek

V sobotu kolem 12:40 spatřili svědci na parkovišti před dárcovským centrem CSL Plasma čtyři děti zavřené uvnitř vozu SUV. Zavolali na policii a snažili se do auta dostat, aby děti vysvobodili. Povedlo se jim to ještě před příjezdem záchranářů.

Děti ve věku od dvou měsíců do pěti let, které podle vyšetřovatelů strávily v autě alespoň dvě hodiny, pak byly převezeny na ošetření do nemocnice. Nic se jim naštěstí nestalo a všechny byly v pořádku propuštěny. Místo rodičů si je však převzala služba CPS, která chrání děti a jejich práva.

„Mohlo to dopadnout ještě mnohem hůř,“ řekl televizi FOX 4 News seržant Charles Young.

Rodiče, 24letý Nicholas Madison a 22letá Natasha Hamalianová, darovali v době, kdy museli jejich potomci snášet neskutečné vedro v autě, krevní plazmu. Dallaská policie je zatkla a obvinila z toho, že své děti vystavili nebezpečí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám