Hlavní obsah

Napadený muž skončil hlavou dolů v kanálu a nemohl se dostat ven

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ceres

Jednadvacetiletý muž z města Ceres v Kalifornii minulou středu večer skončil hlavou dolů v kanálu. Ve čtvrtek ráno se nechal slyšet, že tam neuvízl proto, že by byl opilý, jak si mysleli někteří sousedi. Podle jeho slov nešlo ani o nehodu, napadla ho prý skupinka výtržníků.

Článek

Jared Medeiros uvedl, že byl brutálně napaden a okraden gangem. Jeden z útočníků mu údajně vhodil mobilní telefon do kanálu. Když se pro něj chtěl napadený Medeiros později natáhnout, aby zavolal na policii, zasekl se uvnitř a nemohl ven.

„Prošel jsem kolem skupinky mužů a v tom mě jeden z nich praštil do zad. Oplatil jsem mu ránu a najednou se na mě všichni sesypali, mlátili mě a kopali,“ řekl televizi KXTV Medeiros, který byl v tu dobu na cestě z domova ke kamarádovi.

Napadený muž ukázal rány v oblasti žaludku a na rukou. Na zádech měl převážně silniční lišej, jak se snažil uchránit se před kopanci. Nejhorším zraněním byla tržná rána na hlavě, odkud mu tekla krev.

„Cítil jsem krev na hlavě a začal jsem se třást, vydal jsem se tedy pro svůj telefon, abych zavolal policii,“ popsal.

Pro telefon se ovšem vůbec nedostal, neboť pasem uvízl v kulatém otvoru kanálu. Nohy mu trčely do vzduchu, kopal jimi a křičel zoufale o pomoc. Zaslechla ho 16letá sousedka Brianna Mooneyová, kterou celá situace pobavila, proto ihned zavolala svému příteli. Ten pak zavolal tetě, která konečně vytočila číslo na policii.

Nebyl opilý, přesto tak působil

Přivolaní hasiči muže z kanálu vytáhli a prověřili jeho zdravotní stav. Medeiros byl údajně lehce intoxikovaný, ale nenarušený. Přesto se nemohl jasně vyjádřit a objasnit policii, co se mu vlastně stalo. On sám to klade za vinu šoku a zranění na hlavě. Uvedl totiž, že předtím alkohol sice požil, ale rozhodně nebyl opilý.

Strážníci zavedli Medeirose k jeho matce domů. Podle něj ho však měli vzít spíš do nemocnice a vyplnit s ním zprávu. Rozčaroval ho i fakt, že policie zveřejnila v médiích jeho jméno i adresu, čímž ohrozila také bezpečnost jeho ženy a dcery.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám