Hlavní obsah

Nad Argentinou bylo zaznamenáno jasně zářící UFO

Novinky, Jakub Herzán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Argentina

Záběry neidentifikovaného letícího objektu pořídila argentinská televize TV 9, jejíž kamery v tu chvíli natáčely jasně zářící hvězdu na obloze. V ten moment prolétl záběrem velkou rychlostí jasně zářící objekt. Je pravděpodobné, že se jedná o meteorit, avšak zatím nebyla potvrzena ani jedna z verzí.

Článek

Záběry UFO byly pořízeny nad Argentinou 10. června a u místní populace vzbudily velký rozruch. Jasně zářící objekt se prohnal oblohou ve velké rychlosti, avšak televizním kamerám i očím několika určitých svědků neušel.

Zda se jedná o mimozemský objekt, letadlo či meteorit, zatím není jasné. Záběry pořízené televizí TV 9 ovšem téměř vylučují, že by se jednalo o letadlo, a tak u lidí, kteří věří na mimozemšťany posilují jejich přesvědčení, že ve vesmíru nejsme sami. Naopak odborníci podporují verzi o průletu meteoritu.

UFO

Zkratka anglických slov Unidentified Flying Object (neidentifikovaný létající předmět) označuje předmět na obloze, jehož původ nelze racionálně vysvětlit.

V obecném povědomí pojem splynul s mimozemskými "létajícími talíři“.

Podle odborných studií lze přirozeně vysvětlit zhruba 97 procent nahlášených pozorování UFO. 

Podobných videí se v poslední době vyrojila celá řada. UFO bylo nedávno spatřeno například v Řecku, Mexiku, Austrálii ale i v centru anglického Londýna.

Reklama

Výběr článků

Načítám