Hlavní obsah

Čtyřletý chlapec zůstal během povodní uvězněn uprostřed rozbouřené řeky

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madhya Pradesh

Běžná koupel v indické řece Narmada v centrální oblasti Dindora se proměnila v drama. Vlivem bleskových povodní se tok najednou rozbouřil a na jednom z kamenů uprostřed vody uvěznil čtyřletého chlapce Chiku Banvasiho. Místní obyvatelé spolu s policií po několika pokusech nakonec malého Inda zachránili, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Čtyřletý chlapec zůstal uvězněn uprostřed rozbouřené řekyVideo: Reuters

 
Článek

Nešťastná událost se stala v dopoledních hodinách, když se chlapec přišel spolu se svými příbuznými k řece omýt. V okamžiku, kdy se tok z ničeho nic rozvodnil, všichni z vody včas utekli. Na břehu ale zjistili, že jim chybí dítě.

Uvězněného chlapce, který zůstal nahý uprostřed vln, zpozorovali ze břehu také místní obyvatelé. Ti se spolu s chlapcovou rodinou a policií pokoušeli ze břehu malého trosečníka zachránit pomocí dlouhých klacků, to se jim však nedařilo.

Poté, co chlapce proud vody strhl a začal ho unášet pryč, skočilo do řeky několik lidí a po několika metrech se jim povedlo tělo zachytit. Chiku se však nalokal vody a byl v bezvědomí. Okamžitě byl tedy převezen do místní nemocnice. Jeho stav je stabilizovaný a zdárně se zotavuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám