Hlavní obsah

Zběsilá automobilová honička, mladý řidič ujížděl policii v protisměru

Novinky, Markéta Kautznerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Coleshill

Amatérské video ukazuje okamžik, kdy se lehkovážný mladík za volantem snažil uniknout policii. Ze hry na kočku a na myš, která se odehrála minulý měsíc v Anglii, vyšel mladý řidič jako vítěz.

Článek

Náctiletý řidič ve stříbrném Citroenu Saxo ve snaze vyzrát na policejní hlídku nejprve vjel do protisměru a v téměř stokilometrové rychlosti se vyhýbal protijedoucím autům. Poté se otočil a vydal se stejným pruhem pozpátku.

Ještě několikrát objel svodidla, vždy následován neoznačeným policejním vozem a posléze i dalšími hlídkami. Ke konci videa se zdá, že tato automobilová honička skončí policejním úspěchem. Ačkoli však policie mladíkovo auto obklíčila, povedlo se mu protlačit se skrze hlídky a ujet pryč.

Honička se odehrála minulý měsíc v Hams Hall nedaleko Coleshillu v anglickém hrabství Warwickshire, a to v rámci policejního zátahu na nelegální automobilové závody. Proto lze na záběrech sledovat i desítky mladých lidí, jak se zájmem přihlížejí a nepokrytě se celou situací baví.

Reklama

Výběr článků

Načítám