Hlavní obsah

Šestiletá Italka našla v čokoládovém vajíčku kondomy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Casamassima

Balíček kondomů ve velikonočním vajíčku by možná mile překvapil milovníka kanadských žertíků, rozhodně ne ale katolické prarodiče z Itálie, kteří vajíčko darovali šestileté vnučce. Když sladký poklad společnosti Lindt dívka na velikonoční neděli rozlouskla, objevila dva duhové kondomy. Její babičku v tu chvíli málem ranila mrtvice.

Foto: Profimedia.cz

V čokoládovém vajíčku se místo hračky nacházelo zcela jiné překvapení - duhové kondomy.

Článek

„K omylu došlo zcela jistě při manipulaci po výrobě, nikoli v našem podniku,“ ujistil mluvčí společnosti Lindt úřad pro ochranu spotřebitelů. Podle společnosti musel někdo do vajíčka kondomy nacpat až v obchodě či meziskladech. Nasvědčuje tomu i neoriginální balení překvapení ve vajíčku. Společnost Lindt prý používá jiný typ obalu modré barvy.

„Kdyby to bylo 1. dubna, tak bych to ještě pochopila, ale udělat si takový vtip na Velikonoce je opravdu nepředstavitelné. A je navíc všeobecně známo, že čokoládová vajíčka jsou určena výhradně dětem, takže je to opravdu velmi hloupý vtip,“ komentovala incident matka dívky Milva Corettiová. Vajíčko šestileté vnučce koupila babička v supermarketu italského města Casamassima.

Reklama

Výběr článků

Načítám