Hlavní obsah

V tajence křížovky deníku Washington Post ukryl mladík žádost o ruku

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Pokleknout během romantické večeře v Paříži s výhledem na Eiffelovku a požádat přítelkyni o ruku je jistě sen mnoha dam. Američan Corey Newman ale zvolil méně romantický, byť originální způsob. Svou partnerku Marlowe Epsteinovou překvapil žádostí, kterou si sama vyluštila. „Marlowe Epsteinová, vezmeš si mě?“ zněla tajenka křížovky nedávného vydání deníku Washington Post.

Článek

Osmadvacetiletý Newman se dohodl s washingtonským deníkem, jestli by nebylo možné prostřednictvím jejich křížovky požádat svou o tři roky starší partnerku o ruku. Redakci se nápad zalíbil a v jednom ze svých vydání opravdu tajenku s žádostí o ruku určenou pouze Marlowe Epsteinové otiskl. S deníkem se muž zároveň domluvil na natočení reportáže.

V inkriminovaný den však nastal problém hned po ránu, kdy Newman musel projít několik obchodů a benzinových pump, než na výtisk narazil. U celého procesu jej natáčel štáb Washington Post a skrytou kameru Corey nastavil dokonce i doma, kde k samotné žádosti o ruku došlo.

Křížovku luštila dvojice společně, a když si Marlowe uvědomila, co stojí v tajence, Corey před ní poklekl, žádost zopakoval a navlékl své milé na prst prsten. Ta neskrývala nadšení a padla svému snoubenci kolem krku.

Reklama

Výběr článků

Načítám