Hlavní obsah

Elizabeth Hurleyová požádala o rozvod se svým indickým manželem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Po čtyřech letech a jednom měsíci se herečka Elizabeth Hurleyová rozhodla rozvést s manželem Arunem Nayarem. Když si podnikatele indického původu brala, věděl o tom celý svět. Britská herečka a modelka totiž dala všem dopředu vědět, že pompézní svatební hostina proběhne 3. března 2007. A rozhodně se nebránila přítomnosti slavných tváří i novinářů.

Foto: Profimedia.cz

Elizabeth Hurleyová podala žádost o rozvod s indickým podnikatelem Arunem Nayarem.

Článek

Rozchod s Nayarem a teď už i rozvod ale sdílí s médii méně ochotně. Nicméně v pátek 1. dubna podala žádost o ukončení manželství. V rozvodové žalobě, kterou podal její právní zástupce u londýnského Vrchního soudu, pak Hurleyová uvádí, že důvodem k rozvodu je „nevysvětlitelné chování“ manžela. Přitom rozchod začala ona, když se nechala paparazzii nachytat v londýnské restauraci s australským hráčem kriketu Shanem Warnem, s nímž se tam líbala.

Ihned poté ale běžela k počítači a na Twitteru všem vzkázala: „Kvůli těm zprávám oznamuji, že s manželem Arunem spolu nežijeme už několik měsíců. Naši nejbližší přátelé a rodina to vědí.“

Liz je v současnosti v USA, kde natáčí televizní film Wonder Woman. Zprávy o vztahu s Warnem komentovala na Twitteru: „Zjevně se znova vdávám a stěhuji do Austrálie. Wow, můj fiktivní bulvární život je tak vzrušující! Bez dechu čekám na další zprávy!“

Reklama

Výběr článků

Načítám