Hlavní obsah

Brazilku na ulici smetl proud vody, málem do ní narazilo projíždějící auto

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sao Paulo

Hrozivě vypadající video se tento týden podařilo natočit během silného přívalového deště v brazilském Sao Paulu. Ze silnice v jedné z ulic města se během několika minut stala malá řeka, která svou silou smetla drobnou ženu. Voda ji tlačila z kopce dolů přes zaparkované automobily. Na její záchranu se pak vydalo postupně několik mužů.

Článek

Žena, kterou proud vody táhl několik desítek metrů, křičela o pomoc. Proud ji dokonce stáhl pod vozidlo, které stálo u silnice. V tu chvíli se za ní rozeběhl statečný mladík, ale žena za autem proplula a vlna ji táhla dál do křižovatky.

To už se ke zraněné ženě začali sbíhat i další muži. Její neovladatelné tělo se řítilo dál, do jednoho projíždějícího auta málem narazila a druhé ji málem smetlo. Na křižovatce se voda roztekla do stran a žena zůstala ležet na zemi.

Muži poté otřesenou ženu odnesli v náručí mimo silnici.

Neznámá mladá žena byla později ošetřena v nemocnici v oblasti Ferraz de Vasconcelos v Sao Paulu. Utrpěla několik řezných ran a odřenin.

Reklama

Výběr článků

Načítám