Hlavní obsah

Zmrzlina Baby Gaga z mateřského mléka je opět v prodeji. Lady Gaga zuří

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Majitelé zmrzlinárny Icecreamists v londýnském Covent Garden oslavují. Poté, co je napadla Lady Gaga kvůli zneužití dobrého jména a úřady zakázaly prodej zmrzliny Baby Gaga ze zdravotních důvodů, pochoutka z mateřského mléka je opět v prodeji. Provozovatel Matt O´Connor totiž hygienikům doložil, že mateřské mléko podstupuje potřebná laboratorní vyšetření a je nezávadné.

Foto: Profimedia.cz

Zmrzlina Baby Gaga

Článek

Zmrzlina Baby Gaga je tedy opět na pultech zmrzlinárny a porci za čtrnáct liber si mohou hosté znova vychutnávat.

Právníci zastupující zpěvačku Lady Gaga ale opět vyhrožují žalobou. Už jednou varovali vedení podniku, že zmrzlina navozuje nechutné pocity a zneužívá dobré pověsti a dobré vůle zpěvačky Lady Gaga. Matt O´Connor se jim ale v podstatě vysmál, když zpěvačce a právníkům vzkázal, že slůvko gaga je jedním z prvních univerzálních slov, které malé dítě vysloví. A že zpěvačka sama je vzorem využívání a zneužívání všeho populárního a toho, co už v kultuře bylo objeveno.

Zmrzlinář zvažuje žalobu na radnici

O´Connorovi prodej zmrzliny teď znova povolil hygienik londýnské městské části Westminster. „Dostali jsme potvrzení z laboratoře, že ten výrobek neobsahuje žádné škodlivé bakterie či viry. Naše vyšetřování týkající se bezpečnosti výrobku tedy skončilo,“ potvrdil Richard Block z westminsterské radnice pro Evening Standard.

„Mateřské mléko není nebezpečné a radnice nám zabavila náš výrobek s plným vědomím, že děláme všechny potřebné testy. Zvažujeme, že podnikneme právní kroky, protože to poškodilo naši pověst. Měli počkat do výsledků testů, než začali veřejně šířit, že by mohl náš výrobek představovat riziko pro veřejné zdraví,“ vzkázal radním Matt O´Connor.

Reklama

Výběr článků

Načítám