Hlavní obsah

George Michael přestal s drogami, zhubl sedm kilo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Zpěvák George Michael (47) se po loňském zatčení za řízení pod vlivem omamných látek rozhodl, že si dá život do pořádku. Přestal kouřit marihuanu a zhubl už o 7 kilogramů.

Foto: Profimedia.cz

George Michael šel do sebe, přestal s drogami a zhubl sedm kilogramů.

Článek

Bývalý frontman skupiny Wham! byl zatčen loni v červenci, když poblíž svého domu v londýnské čtvrti Hampstead zamířil autem přímo do výlohy obchodu. K nehodě silně přispěla marihuana, kterou u něj policisté také našli.

Zpěvák si za řízení pod vlivem omamné látky odseděl 27 dní a pak začal chodit na terapii, aby se návyku zbavil. Zřejmě se mu to daří: váží méně, protože už ho nepronásleduje nepřekonatelná chuť na sladkosti.

"Chodím na terapii kvůli drogám. Snad je ta doba, kdy jsem byl mírně řečeno ztracený případ, už za mnou. Také je snad vidět, že jsem zhubl patnáct liber, protože se už tolik necpu. Už mi nesedí ani jedny staré kalhoty, ale tentokrát je to důvod k radosti. Shodil jsem sedm, osm kilo, aniž bych se o to nějak vážně snažil," prozradil Michael reportérům BBC Radio 2.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám