Hlavní obsah

Monica z Přátel ukázala v 46 letech své perfektní tělo v bikinách

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Honolulu

Americká herečka Courteney Coxová, známá především ze seriálu Přátelé jako puntičkářka Monica, zřejmě dokázala zastavit čas, jelikož téměř nestárne. Její postava je i v šestačtyřiceti bez chybičky, což předvedla například během natáčení vášnivé líbací scény s hercem Joshem Hopkinsem do televizního seriálu Cougar Town na Havaji.

Foto: Profimedia.cz

Courtney Coxová se může pochlubit nejen dokonalým tělem, ale i krásnou nestárnoucí tváří.

Článek

Coxová se sice do scény, kde leží ve světle zelených bikinách na lehátku a líbá Joshe Hopkinse, položila se vší vervou, ale jejím údajným partnerem je ve skutečnosti úplně jiný herec ze seriálu Cougar Town.

Foto: Profimedia.cz

Courteney měla na place svého přítele, ale vášnivou líbající scénu s Joshem Hopkinsem zvládla na jedničku.

Foto: Profimedia.cz

Americká herečka vypadá na svůj věk neuvěřitelně.

Foto: Profimedia.cz

Pevné tělo šestačtyřicetileté herečky by jí mohlo závidět i plno žen o polovinu mladších.

Novým vyvoleným je dvaačtyřicetiletý americký herec a model Brian Van Holt. Právě s ním byla herečka již mnohokrát viděna i v soukromí či na letišti i s její šestiletou dcerou Coco Riley Arquetteovou, jejímž otcem je hereččin bývalý manžel David Arquette. Kmotrou malé Coco je dlouholetá kamarádka Courteney ze seriálu Přátelé Jennifer Anistonová.

Foto: Profimedia.cz

Brian Van Holt

Foto: Profimedia.cz

Brian Van Holt s Courteney Coxovou v Los Angeles.

Coxová je českým televizním divákům jistě nejbližší z již zmiňovaného seriálu Přátelé, ale zahrála si například s Jimem Careym ve filmu Ace Ventura: Zvířecí detektiv či v hororech Vřískot, Vřískot 2 a 3, kde se objevila po boku svého pozdějšího manžela Davida Arquetta.

Foto: Profimedia.cz

Courteney se svojí dcerou Coco.

Reklama

Výběr článků

Načítám