Hlavní obsah

Erbová a Řepka oslavili společně svátek zamilovaných

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kapitán pražské Sparty Tomáš Řepka a modelka Vlaďka Erbová neslavili svátek zamilovaných sami doma, ruku v ruce vyrazili na valentýnskou párty. Vlaďka dostala k Valentýnu od Tomáše puget frézií. V úterý slaví pár znovu, tentokrát páté narozeniny modelčiny dcerky Viktorky.

Článek

"Frézie zbožňuju, jsou to moje nejoblíbenější květiny. Tomáš velmi dobře ví, že mi nádherným pugetem frézií udělá největší radost. Nepotřebuji drahé dárky. To, že jsme spolu, zdraví a spokojení, je pro to nejdůležitější," řekla Novinkám Erbová na valentýnské párty v Coco café.

Populární pár na párty dorazil společně s Tomášovým bratrancem Radimem. Dceru Viktorku hlídala chůva. "Určitě bych dceru netahala v noci do barů. Navíc Vikču v úterý čeká její velký den, takže šla brzy spinkat," vysvětlila Erbová.

Její dcera Viktorka slaví páté narozeniny. Vlaďka jí připravila velkou oslavu. "Vikča bude mít velkou odpolední párty v jednom dětském centru. Pozvala si spoustu dětí, kamarádky ze školky a budou mít mejdan," usmívá se Erbová.

Valentýnskou párty si nenechala ujít řada dalších slavných párů. Dorazili Iveta Lutovská s přítelem Jaroslavem, Marian Vojtko s Libuškou Vojtkovou, Martin Zach s přítelkyní Nikolou, Míša Nosková s manželem Honzou, Kateřina Kristelová s manželem Martinem Tůmou, Sámer Issa s Pavlínou Dubnou nebo Leoš Mareš s přítelkyní Hanou Svobodovou. Nezadané osobnosti na párty zastupovali Marek Ztracený a Andrea Kerestešová.

Kateřina Kristelová vyrazila s manželem na párty po dlouhé době. Od té doby, co mají dceru Claudii, se veškerý čas točí kolem ní. "Svátek zamilovaných jsme chtěli oslavit sami, hlídala moje maminka, tak jsme si to mohli užít," řekla Kristelová. K Valentýnu dostala od manžela sexy prádélko velikosti S. "Dostala jsem prádlo velikosti, která se mi teď rok a půl vyhýbala," směje se Kateřina.

Libuška Vojtková s Marienem Vojtkem se sice před pár týdny rozešli, ale rychle se zase dali dohromady. Prý šlo jen o krizi ve vztahu. "Prošli jsme si krátkou krizí, ale vše je opět v pohodě. Klape nám to a doufám, že nám to vydrží," říká Vojtko. K Valentýnu dostala Libuška krásný puget. "Ženu vždycky potěší krásná květina," dodal muzikálový zpěvák.

Ochrnutý Muž roku Martin Zach je již rok a půl zadaný a s přítelkyní Nikolou je velmi šťastný. Nikola nedávno změnila vizáž. S něžné blondýnky se stala sexy brunetka. "Vrátila jsem se ke své původní barvě vlasů. Jsem moc spokojená," řekla Novinkám Nikola. "Sluší jí to moc, je nádherná," dodal na valentýnské párty Zach.

Reklama

Výběr článků

Načítám