Hlavní obsah

Liz Taylorovou hospitalizovali kvůli selhání srdce

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywoodská hvězda Liz Taylorová je ve vážném, ale stabilizovaném stavu hospitalizována v prvotřídní losangelské nemocnici. Léčena je tam kvůli symptomům městnavého srdečního selhání. Lékaři její stav monitorují a žádají veřejnost o soukromí pro herečku. Rodina je prý Taylorové nablízku.

Foto: Profimedia.cz

Liz Taylorová je dlouhodobě uvázaná na invalidní vozík.

Článek

Osmasedmdesátiletá herečka a dvojnásobná držitelka Oskara má dlouhodobé potíže se zdravím a musí používat kolečkové křeslo. V roce 1997 jí museli odstraňovat nádor z mozku. Roku 2006 se pak objevila v americké televizi, aby popřela, že má Alzheimera. V poslední době však už jsou na jejím vzhledu patrné vážné problémy se zdravím. [celá zpráva]

Taylorová už prošla i operací srdce. Roku 2009 jí lékaři dávali do pořádku srdeční chlopeň. "Je to úplně jako byste měli nové srdce," pochvalovala si tehdy operaci Taylorová.

Elizabeth Taylorová proslula mimo svého herectví i nepodařenými manželstvími. Vdaná byla osmkrát, z toho dvakrát za stejného muže - Richarda Burtona.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám