Hlavní obsah

Novou Miss America se stala teprve sedmnáctiletá dívka

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Nejkrásnější dívkou soutěže Miss America pro rok 2011 se v neděli oficiálně stala teprve sedmnáctiletá Teresa Scanlanová reprezentující stát Nebraska. Korunku Miss získala jako úplně nejmladší ze všech dosavadních vítězek soutěže za 89 let jejího pořádání a ve finále porazila 52 konkurentek.

Článek

Scanlanová nedávno úspěšně absolvovala střední školu Scottsbluff High School a diváky i porotu zaujala nejen svou krásou a milým vystupováním, ale zároveň také perfektní hrou na klavír. Dívka vyhrála ceny v hodnotě 6,3 miliónu korun zahrnující například miliónové stipendium.

Foto: Profimedia.cz

Miss America 2011 Teresa Scanlanová je nejen krásná, ale také talentovaná. Divákům i porotě učarovala její hra na klavír.

Letošní slavnostní finále a vyhlašování Miss America se konalo v Las Vegas. První vicemiss se stala Miss Arkansas Alyse Eadyová a titul druhé vicemiss získala Miss Havaj Jalee Fuselierová.

Foto: Profimedia.cz

První vicemiss USA Alyse Eadyová.

Foto: Profimedia.cz

Druhá vicemiss USA Jalee Fuselierová.

Celým večerem vysílaným na televizní stanici ABC provázeli moderátoři Brooke Burkeová a Chris Harrison, přičemž zajímavým zpestřením byl i rozhovor s více než 40 bývalými Miss America, které promluvily o svých zkušenostech poté, co získaly titul, a také například o své společné vášni pro boty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám