Hlavní obsah

Kerestešová se nevídá s rodinou: Rodiče viděla naposledy v létě

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Andrea Kerestešová se těší na Vánoce, protože se setká se svojí rodinou na Slovensku. Rodiče viděla prý naposledy v létě. Bulvární média dlouho poukazovala na to, že hluboce věřící rodiče Andrey se nikdy nesmířili s tím, že jejich dcera je herečka. Andrea říká, že rodinné vztahy jsou naprosto v pořádku.

Článek

"Rodinu jsem viděla naposledy v létě. Jsem totiž plně vytížená, momentálně natáčím v Bratislavě dva seriály (slovenskou verzi Ordinace v růžové zahradě a Záchranný systém). Z Bratislavy je to k nám do Hlinného osm hodin, takže dlouhá cesta," přiznala Andrea, která rodiče neviděla čtvrt roku.

Spekulovalo se o tom, že Andrea nemá dobré rodinné vztahy. Její rodiče jsou prý hluboce věřící a neschvalovali své dceři výběr povolání. "Máme krásný vztah, vše je v pořádku," říká.

Za pár dní již odjíždí strávit s rodiči ve slovenském Hlinném vánoční svátky. "Těším se, že si své nejbližší užiji, od února budu mít zase hodně práce, začínám natáčet další pokračování seriálu Vyprávěj," upřesňuje herečka. "Sejde se nás na Štědrý den vždy spousta, mám dva bratry, kteří mají dohromady sedm dětí," říká.

Andrea má ráda tradici a stále prý věří na Ježíška. „Rodiče mi říkali, že Ježíšek vstoupí do mého snu a tam si můžu něco přát. Nejvíce mi dělají radost ty věci, které nemají cedulku a nedají se koupit," dodává.

Andreu si většina lidí pamatuje z vánoční reklamy na mobilního operátora, kde umývala obrazovku. Nyní se opět zapojila do vánoční kampaně a převlékla se za Santa Clause.

„Je to milé, že lidem připomínám Vánoce,“ raduje se Andrea z nové spolupráce. Spojila se se značkou bonbonů a jako vánoční posel rozdávala v sexy oblečku bonbony nakupujícím v obchodním centru. Zejména muži tak měli předvánoční nákupy zajímavě zpestřené.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám