Hlavní obsah

Zlata Adamovská poprvé v roli modelky, rozparek odhalil celá stehna

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Zlata Adamovská si vyzkoušela roli modelky. Předváděla na módní přehlídce společně s dalšími hvězdami televize Nova. O pořádnou show se na přehlídce postarala další tvář Novy Marta Ondráčková. Diváci s napětím čekali, zda moderátorka uhlídá v šatech svá ňadra.

Článek

"Je pravda, že to bylo fakt o prsa. Žádná s kolegyň si ty šaty nechtěla vzít, já to riskla. A dobrý. Zůstala tam, kde měla," smála se po módní přehlídce moderátorka snídaně s Novou.

Mezi modelkami se na módní přehlídce objevily i další herečky a moderátorky, které s modelingem nemají nic společného. Pro dobrou věc se na módním mole v hotelu Ambassador prošly herečky Sandra Nováková, Zlata Adamovská, Tereza Kostková, moderátorky Pavlína Danková, Karla Mráčková a další.

Pro Adamovskou to byla premiéra na módním mole a bylo vidět, že si roli modelky užívá. Kroutila boky a usmívala se na všechny strany. A předváděla i hodně odvážné šaty. Rozparek byl hluboký.

Šaty, které předváděla Tereza Kostková, byly poté předmětem dražby. Pro nadaci Nova se nakonec vydražily za neuvěřitelných 250 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám