Hlavní obsah

Silikonová Mašlíková si chce nechat zmenšit obří čtyřky

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Hana Mašlíková (28) už nechce svá obří ňadra. Navštívila plastického chirurga, aby s ním konzultovala zmenšení svých prsou číslo čtyři. Prý dostala rozum a také ji k tomu přiměly zdravotní potíže.

Článek

"Hlavním důvodem, proč jsem se rozhodla pro zmenšení, je zdraví. Mám problémy se zády a také trpím na migrény. Je normální, že člověk mění názory, stárne, víc přemýšlí a nedělá blbosti. Jsem si nyní vědoma, že k mé postavě velikost prsou číslo čtyři ideální není," řekla Novinkám Mašlíková.

Silikonová kráska navštívila plastického chirurga Romana Kufu, aby s ním zmenšení prsou konzultovala. "Hanka se mnou probrala možná rizika, jizvení, možné pooperační problémy a také řešila, jak budou ňadra vypadat po dětech, zda bude muset na operaci znovu," prozradil Kufa.

"O zmenšení prsou jsem přesvědčená. Minimálně jedno číslo bych chtěla dolů," přiznává Mašlíková. Chirurg jí ale doporučil ještě počkat.

"Chtěla bych do dvou tří let dítě a po kojení by mě čekala operace znovu. Znamenalo by to delší hojení a další a další jizvy. Mám za sebou už dvě operace. Po první operaci nastaly komplikace a za rok jsem musela jít na opravu. Čím méně řezání ještě zažiju, tím lépe. Tak to už chvíli ještě vydržím a zatím se zaměřím na posilování zádových svalů, aby bolesti nebyly takové," dodala silikonová kráska.

Reklama

Související témata:

Související články

Modelka Mašlíková se rozešla s přítelem

Modelka Hana Mašlíková (28) je opět sama. Rozešla se s přítelem, právníkem Martinem Gillarem. Před pár dny se odstěhovala z jejich společného domova a vrátila...

Výběr článků

Načítám