Hlavní obsah

Přítelkyně Jaromíra Jágra k nepoznání: Z něžné blondýnky je sexy bruneta

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Inna Puhajková, přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra, se rozhodla pro pořádnou změnu. Kdysi něžná blondýnka se nechala přebarvit načerno. Jaromír Jágr je prý nadšený, vždycky byl spíš na brunety.

Článek

"Blondýnka jsem už byla hrozně dlouho. Změnu jsem zvažovala již delší čas a teprve před čtrnáct dny jsem se k tomu odhodlala," řekla Novinkám Puhajková.

Jaromíru Jágrovi se prý proměna líbí. Možná i proto, že v minulosti chodil především s brunetkami. Jeho expřítelkyně byly Andrea Verešová nebo Iva Kubelková.

"Byl překvapený, líbí se mu to," prozradila Inna. Zároveň přiznala, že s barvou bude dál experimentovat. "Je to tmavé až moc, ráda bych to malinko zesvětlila," upřesnila. Zatím se setkala spíše s kladnými reakcemi.

Inna žije s Jaromírem Jágrem v Moskvě. Do Čech létá jen kvůli škole a také pracovním zakázkám. Společně se Sámerem Issou se stali tvářemi  nových brambůrek s příchutí wasabi. Inna se v japonské restauraci převtělila v gejšu. Sushi a japonskou kuchyni prý miluje. Ještě jako náctiletá modelka pracovala v Koreji a Japonsku, kde si ji oblíbila.

"Inna je nádherná holka. Moc se mi líbila jako něžná blondýnka, nádherná je i jako sexy brunetka. Málokteré dívce sluší obě varianty tak jako Inně," dodal Sámer.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám