Hlavní obsah

Dcera uvěznila svou matku v ložnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Rodiče by si měli dávat pozor, jakým způsobem zakazují svým ratolestem sledování nevhodných televizních pořadů. Na své chování vůči potomkovi tvrdě doplatila matka, kterou dcera uvěznila v ložnici.

Článek

Sotva dvouleté dítě vytrestalo svou matku za to, že ho nenechala sedět u obrazovky a posílala ho spát, uvedla francouzská televize LCI. Dcerka nesnesla opakující se příkazy a situaci vyřešila  po svém. Využila chvilky, kdy se její matka odebrala do vedlejší ložnice, zavřela za ní dveře a prozřetelně je uzamkla.

Domlouvání nepomohlo

Zděšená mladá žena, která se rázem ocitla v pasti, marně lomcovala dveřmi. Její dcera nereagovala a spokojeně a v klidu se dívala na televizi. Matku, která u sebe neměla telefon, aby zavolala příbuzným, napadlo přivolat pomoc oknem. Přispěchala ochotná sousedka v domnění, že se děvče umoudří, dá na domlouvání a odemkne.

Škaredě se zmýlila. Dítě se od televize neodtrhlo. Ani přivolaná policie ho nedonutila, aby otevřelo. Strážníci nakonec museli vylomil zámek a vylekanou ženu z pokoje osvobodit. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám