Hlavní obsah

Žena neuvěřitelně obelhávala policii, až nakonec přiznala krádež

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New Jersey

Policie z New Jersey dospěla k tomu, že si před nimi jedna žena vymyslela historku o únosu auta, aby jím zamaskovala skutečnost, že auto s přítelem nabourali během milostných radovánek. Nyní se ukázalo, že ani ty milostné radovánky se neudály. A přesně v tento moment se celá historka pořádně zamotává...

Foto: Profimedia.cz

Pokus o ošálení policistů mladé Američance nevyšel. Její historky jí prohlédli velmi rychle.

Článek

Sarah Blasseová z Vinelandu pořádně zamotala hlavu tamější policii. Nejdříve to vypadalo, že si pouze vymyslela historku o únosu automobilu, aby zamaskovala sex v autě. Jenže to by bylo vše moc jednoduché - nyní se přišlo na to, že i sex v autě, který nakonec jakoby přiznala, byl také smyšlený.

"Žena nejdříve lhala o tom, že na ni neznámý útočník namířil zbraň a ukradl jí automobil. S tím měl o několik chvil později narazit do stromu. Celý tento incident měla žena i vidět. Zjistili jsme, že šlo o lež. To žena nakonec uznala a řekla, že si to vymyslela proto, aby zamaskovala sex s náhodným stopařem. Ale ani to nebyla pravda," začal zamotaný příběh rozkrývat tamější vyšetřovatel.

"Když jsme na ni znovu udeřili, tak řekla, že jen nechtěla přiznat sex v automobilu během řízení. Jenže ani to nebyla pravda. Realita byla taková, že 23letá Sarah Blasseová spolu se svým přítelem odcizila notebook z jiného automobilu a ujížděla před policií ve strachu, že je pronásledována. Zazmatkovala a nabourala do stromu. Poté ho s přítelem zapálili, aby zamaskovali stopy a mohli si vymyslet tu svou historku," dodal vyšetřovatel.

Povedený pár teď čelí obvinění z krádeže, žhářství a maření vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám