Hlavní obsah

Policista nabízel ženám přehlédnutí přestupku výměnou za sex, dvakrát uspěl

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cardiff

Velšský policista Jamie Slater objevil zvláštní způsob, jak dostat neznámé ženy do postele, nebo lépe řečeno na zadní sedadlo svého vozu. Šesti ženám nabídl přehlédnutí přestupku výměnou za sex, a u dvou z nich dosáhl toho, co požadoval. Nyní za to byl odsouzen a verdikt není nikterak milosrdný - tři a půl roku odnětí svobody.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Policista spal s obětmi ve svém služebním voze. Ilustrační foto

Článek

"Pokud se se mnou vyspíte, ušetřím vás pokuty," tak zněla nejčastěji věta policisty Jamese Slatera (33). Někdy vyhrožoval, že pokud na to žena nepřistoupí, nechá jí zabavit auto, jindy řekl, že stačí, když mu dá telefonní číslo a on se s ní spojí, aby se "vyrovnali".

Slater zastavil celkem šest žen, kterým později napsal. Dvě z nich nakonec souhlasily, sešly se s ním a měly s ním sex vzadu v jeho policejním voze. Jeho vydírání označil soudce David Lloyd Jones za silně kořistnické.

Využil slabosti žen

"Tyto poklesky byly pro vaše oběti hluboce stresující, přičemž všechny byly velmi zranitelné a cítily se bezmocně," uvedl na adresu 33letého ženatého policisty a otce dvou dětí soudce Jones.

"Slater zastavil jednu vdanou ženu, která řídila sama a měla u sebe pouze provizorní řidičský průkaz. Slater si zjistil její osobní údaje a řekl jí, že plánuje zabavit její automobil. Byla rozrušená a začala plakat. Slater pak ženě nabídl, že jí nezabaví auto, pokud mu dá telefonní číslo, aby to vyřešili. Později ji kontaktoval a sešli se za účelem sexu v jeho automobilu," uvedl žalobce Peter Davies.

Urážel manžela jedné z žen

Žalobce dodal, že si policista také zjišťoval kontakty na manžele dotyčných žen. Jednomu z nich pak poslal vulgární zprávu, ve které mu oznamoval, že souloží s jeho ženou. Další ze svých podivných vztahů pak začal, když zasahoval u nepokoje v jednom z domů na jihu Walesu. Se ženou, které pomáhal, měl v automobilu také sex. Vztah však rychle skončil, když jeho automobilová milenka kontaktovala jeho ženu a vše jí řekla.

Vyšlo najevo, že policista souložil ve služebním automobilu také se dvěma prostitutkami, když vykonával kontrolu ve Swansea. Od policie byl vyhozen už v loňském prosinci, nyní dostal trest odnětí svobody na 42 měsíců.

Reklama

Výběr článků

Načítám