Hlavní obsah

Alanis Morissettová se potají vdala za rappera

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Populární kanadsko-americká zpěvačka a textařka Alanis Morissettová se v sobotu 22. května tajně vdala za rappera Souleyeho. Skromná svatba se konala v Los Angeles pouze za přítomnosti rodiny a několika nejbližších přátel. Dvojice spolu nechodí ještě ani rok, Alanis se s rapperem začala scházet loni v říjnu. Na to, jak dlouho zpěvačka do té doby s vdavky váhala, se do společného života s Souleyem vrhla naplno.

Foto: Profimedia.cz

Alanis Morissette se tajně vdala v Los Angeles. Fotografii manžela agentury nevydaly.

Článek

Morissettová i její manžel, vlastním jménem Mario Treadway, stáli před oltářem poprvé. Manželský slib složili týden před zpěvaččinými šestatřicátými narozeninami.

Svatbu ani jeden z nich neoznámil médiím, až v neděli Alanis šťastnou novinku zveřejnila  na sociálních sítích Facebook a Twitter.

„Ahoj lidi! S radostí vám oznamuji, že jsme se se Souleyem vzali. Jsme nadšení, že jsme se vydali na společnou cestu, s láskou Alanis,“ uvedla novopečená manželka.

Poslední vážný vztah prožila zpěvačka s hercem Ryanem Reynoldsem, se kterým byla i zasnoubená. Pár se však v roce 2007 rozhodl zrušit zasnoubení a následoval rozchod. O rok později si Reynolds vzal herečku Scarlett Johanssonovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám