Hlavní obsah

Révai se bojí rozvodu: Odmítl se vyfotit s milenkou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jan Révai se přes nabídku tučného honorář odmítl nechat vyfofit s milenkou, herečkou Zuzanou Šulajovou. Blíží se první rozvodové stání a společné fotografie se ženou, kvůli které opustil manželku, by mu rozhodně nepomohly.

Článek

Jan Révai organizátorům akce slíbil, že na akci na Hlubokou dorazí se svojí přítelkyní Zuzanou Šulajovou. Oba měli za účast na akci slíbený tučný honorář. Na Hlubokou sice oba dorazili, ale na akci se fotil jen Révai.

Ještě před příjezdem médií Šulajová "utekla" na prohlídku zámku.  "Honzovi společné fotky krátce před akcí nedoporučil jeho právník, u rozvodu by byl v nevýhodě," řekl Novinkám zdroj. Po akci Révai za svojí milou ihned odjel.

Révai opustil před necelým rokem manželku Danielu právě kvůli Zuzaně Šulajové.  Daniela se z rozchodu dlouho nemohla vzpamatovat a doufala v návrat. Ten se nekonal a žádost o rozvod je již podaná. Daniela Révaiová už má měsíc za manžela náhradu. Chodí s moderátorem Petrem Zajíčkem.

První slunečný víkend vylákal z Prahy na Hlubokou také Miss Ivetu Lutovskou, Kateřinu Sokolovou a tanečnici Libušku Vojtkovou. Všechny dorazily bez partnerů. Sokolová je krátce po rozchodu a partneři Ivety a Libušky byli pracovně zaneprázdněni. Libuška odpoledne vyměnila přítele Mariana Vojtka za Petra Vágnera. "Je to sympaťák, ale já už jednoho přítele mám," smála se Libuška.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám