Hlavní obsah

Těhotenství Simony Krainové je potvrzeno, modelka je ve třetím měsíci

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Topmodelka Simona Krainová (36) je s definitivní platností těhotná. I když modelka stále mlží, těhotenství prozradila slova a dotyky jejího přítele, podnikatele Karla Vágnera (34).

Článek

Krainová v poslední době nosí volné rafinované šaty. Své těhotenství nepopírá, ale ani nepotvrzuje. "Nechci se k tomu vyjadřovat. Ptá se mě na to každý, a já bych nerada cokoli říkala," stále dokola vysvětluje Krainová.

Na otevření nového designového obchodu na Újezdě byla středem pozornosti. Po boku jí byl neustále přítel Karel Vágner. Ten nakonec těhotenství své partnerky potvrdil.

"Jednoho potomka už mám a na dalšího jsem připravený a moc se na něj těším. V pohodě přebaluju, nakrmím, nemám s ničím problém. Jediné, co neumím, je kojit," prozradil se smíchem Vágner na otevření designového obchodu na Újezdě, který má z bývalou přítelkyní Zuzanou tříletého syna.

Těhotenství Krainové prozradily také dotyky Vágnera. Podnikatel Simonu něžně hladil po bříšku. Nejvíce času jim před porodem bude zabírat plánovaná rekonstrukce bytu.

Krainová s Vágnerem koupili byt po Daře Rolins, který sousedí s bytem topmodelky. Oba byty mají v plánu spojit v jeden. V současné době začínají s rekonstrukcí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám