Hlavní obsah

Aňa Geislerová dostala skvělý kšeft, bude módní návrhářkou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Aňa Geislerová to zkouší jako módní návrhářka. Půvabná herečka připravuje svoji první módní kolekci pro nadcházející sezónu podzim-zima 2010.

Článek

Herečka je pro svou novou práci naprosto nadšená. „Dává mi to pocit svobody a nezávislosti na mojí profesi. Samozřejmě je mi jasné, že bez svého jména bych se k takhle prestižní práci nedostala. Zároveň vím, že mi tak vzniká úplně nové portfolio, a že třeba budu moci někde přišívat knoflíky nebo držet mistrové krejčovský metr...,“ řekla Aňa Geislerová, která se spojila se známou módní značkou.

Foto: Profimedia.cz

V honosném modelu zazářila na letošním Berlinale

První ukázkou z připravované kolekce je model, který herečka představila na jaře na filmovém festivalu Berlinale - róbu v holubičí šedi s rudým srdcem na hrudi a řasenou sukní, na niž bylo spotřebováno sedmnáct metrů látky. „Berlínské šaty miluju. Byl to zážitek říkat, že jsem je navrhla sama,“ přiznává herečka.

Aňa již pracuje na kolekci pro sezónu podzim/zima 2010. Návrhy budou plné zajímavých detailů, herečka připravuje sérii speciálně navržených knoflíků a spoustu dalších netradičních doplňků.

Reklama

Výběr článků

Načítám