Hlavní obsah

Karel Šíp a Petr Janda šokují: vyrazili z konkurzu zpěvačku, protože je tlustá

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Petr Janda, Karel Šíp a producent Oldřich Lichtenberg vyhodili z prvního kola konkurzu připravovaného muzikálu Ať žije rockenroll jednadvacetiletou zpěvačku Terezu Bergmannovou jen proto, že má nadváhu.

Článek

"Já nevím, jak vám to máme říct. Zpíváte skvěle, opravdu skvěle. Jste tady dokonce jedna z nejlepších. Ale vzít vás nemůžeme. Proč s tou váhou něco neuděláte?! Takhle to vážně nejde. Muzikál je i vizuální záležitost," řekl za všechny tvůrce projektu Ať žije rockenroll účastnici konkurzu Tereze Bergmannové producent Oldřich Lichtenberg.

"Já se na ně nezlobím. Vím, že jsem tlustá. Bohužel s tím nic moc dělat nemůžu. Už jako dítě jsem byla silná, snažím se hubnout, ale moc to nejde," řekla Novinkám mladá zpěvačka.

Konkurz na muzikál Ať žije rockenroll je Terezy druhým pokusem. Poprvé to zkoušela v muzikálu Dracula. "Říkala jsem si, že na roli Nymfy, kterou hraje třeba Hana Křížková, by mě vzít mohli. Pěveckým konkurzem jsem prošla, ale pak mě viděl choreograf Richard Hes a dál mě nepustil. I když si myslím, že i přes svoji váhu jsem na tom tanečně docela dobře," upřesňuje Tereza.

"Mrzí mě, že je tady většinou všem jedno, co umíte, ale dívají se především na to, jak vypadáte. S tím nic ale nenadělám. Já se nevzdávám a budu bojovat dál," dodala Bergmannová.

Reklama

Výběr článků

Načítám