Hlavní obsah

Pamela Andersonová dluží přes devět miliónů korun na daních

Novinky, ČTK, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sacramento

Dluh bývalé hvězdy seriálu Pobřežní hlídka dosahuje částky přes devět miliónů korun. Ocitla se tak na nechvalně známém seznamu osob, které dluží na daních více než 100 tisíc dolarů (1 850 000 korun). Vnadná herečka má přitom potíže s financemi již od loňského září, jak informoval magazín People.

Foto: Mario Anzuoni, Reuters

Pamela Andersonová

Článek

Andersonová před rokem údajně nesplácela své závazky vůči stavebním firmám. Již tenkrát zároveň dlužila na daních.

Herečka se nejvíce dostala do povědomí v 90.letech rolí záchranářky v seriálu Pobřežní hlídka. Několikrát se také objevila na titulní straně pánského magazínu Playboy.

Později plnila především bulvární stránky svými četnými aférami ze soukromého života. Často se propíralo její bouřlivé soužití s rockerem Tommym Leem. O několik let později Tommyho vyměnila za dalšího rockera Kida Rocka. Ani tento vztah nepatřil mezi klidné.

V současnosti herečka vystupuje v americké verzi pořadu Když hvězdy tančí (Dancing With the Star). Ve Spojených státech se vysílá již desátá řada této úspěšné soutěže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám