Hlavní obsah

Angelina Jolie a Brad Pitt se chtějí soudit kvůli fámám o jejich rozchodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywood

Hollywoodský hvězdný pár Angelina Jolie (34) a Brad Pitt (46) se soudí s novinami, které uveřejnily zprávu o jejich rozchodu. Koncem ledna mnoho bulvárních deníků informovalo o jejich údajném rozchodu a následném dělení majetku.

Článek

Jako první přinesl šokující zprávu o konci lásky hollywoodského páru 24. ledna list News Of The World. V článku se tvrdilo, že Angelina a Brad "se rozešli a domluvili na tom, jak si rozdělí děti i majetek".

Ukázalo se ale, že tyto zvěsti nebyly pravdivé, a Brad s Angelinou si najali právníka Keithe Schillinga, aby je ve sporu s listem zastupoval. Schilling tvrdí, že list odmítl "rozumný požadavek", aby se páru za "nepravdivé" zprávy omluvil.

V prohlášení Schillingovy firmy se také píše, že Sorrell Trope, kterého si prý dvojice najala jako rozvodového právníka, se se svými údajnými klienty nikdy nesetkal.

"Neměl jsem s nimi žádný kontakt, ani s Angelinou Jolieovou ani s Bradem Pittem. A totéž platí o všech zaměstnancích této firmy," prohlásil podle BBV právník Trope.

Brad ani Angelina zvěsti o rozchodu v době jejich zveřejnění nijak nekomentovali. V neděli večer se ale spolu s nejstarším synem Maddoxem (7) ukázali na americkém Super Bowlu. Na otázky novinářů neodpovídali, ale usmívali se. Evidentně byli rádi, že ve finále ligy amerického fotbalu vyhrál tým z New Orleans nad soupeřem z Indianapolis.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolie: Věrnost není pro vztah důležitá

Herečka Angelina Jolie věří na volnou lásku. A je přesvědčena, že to není žádným nemilým předvánočním překvapením také pro jejího partnera a otce jejích dětí...

Brad Pitt a Angelina Jolie se rozešli

Po měsících spekulací a fantaskních teoriích o jejich vášnivém vztahu se Brad Pitt a Angelina Jolie rozešli. Právníci slavné hollywoodské dvojice řeší veškeré...

Výběr článků

Načítám